Lashlift borås

Beauty By Lena

Beauty By Lena erbjuder ett stort urval av behandlingar. Välj mellan allt från lashlift till ansiktsbehandlingar i Borås.

Vad behöver du hjälp med?

Nytt set singelfransar 180 min

180 min, 550 kr

Återbesök singel – 3v

140 min, 450 kr

Nytt set volymfransar

200 min 650 kr

Återbesök volym – 3v

200 min, 550 kr

Borttagning av fransar

70 min, 250 kr

Lashlift inkl. Färg & keratin

70 min, 450 kr

Fransfärgning

20 min, 150 kr

Frans- & brynfärgning + formning av bryn

55 min, 400 kr

Browlift inkl. färg & keratin

80 min, 550 kr

Elleebana Brow Henna

115 min, 595 kr

Formning av bryn + färg

50 min, 300 kr

Kombo Browlift & Lashlift inkl. färg & keratin

120 min, 990 kr

Lashlift och färgning av bryn (Elleebana Brow Henna)

120 min, 995 kr

BB Glow + konsultation

75 min, 1300 kr

BB Glow 2 behandlingar + konsultation

75 min, 2600 kr

BB Glow 3 behandlingar + konsultation

75 min, 3500 kr

Microneedling Ansikte, Hals och dekolletage + konsulation

80 min, 2500 kr

Microneedling Hals + kosultation

75 min, 1500 kr

Microneedling Hela ansiktet + vitaminer och konsultation

75 min, 1800 kr

AHA peeling 23% och 30%

55 min, 700 kr

Askungenbehandling (Icepeel)

45 min, 490 kr

Ultrasonic Skin Scrubber

70 min, 700 kr

Ansiktsbehandling (Lyx)

60 min, 700 kr

LED-ljusterapi

55 min, 559 kr

Vaxning – hela ansiktet

55 min, 390 kr

Vaxning – ögonbryn

45 min, 250 kr

Vaxning – ögonbryn & färg

50 min, 350 kr

Vaxning – Haka och överläpp

40 min, 195 kr

Vaxning – Näsborrar

20 min, 150 kr

Manikyr med gellack

50 min, 400 kr

Lyxmanikyr (spamanikyr) med gellack

60 min, 500 kr

Gellack / Shellack nytt set

50 min, 350 kr

Återbesök Shellack / Gellack

65 min, 400 kr

 

Lagning av nagel

45 min, 80 kr

Boka

 

Borttagning av gelé naglar

40 min, 200 kr

Boka

 

Naglar – Nytt set

170 min, 350 kr

Boka

 

Naglar – Nytt set Ombre

180 min, 350 kr

Boka

 

Naglar – Återbesök

170 min, 350 kr

Boka

 

Konsultation

15 min, KOSTNADSFRITT

Naturliga fransar med lashlift i Borås

Vill du få ett naturligt och snyggt resultat på dina fransar? Testa då lashlift som är en permanent fransböjning på dina fransar som håller upp till 6-8 veckor. Lashlift har betydligt längre hållbarhet än fransförlängningar och får dina egna fransar att se fylligare ut med dess naturliga böj. Kom in till Beauty By Lena för att få dina fransar fixade. Hos mig får du alltid noggrant utförda lashlift för att få maximal hållbarhet på fransarna.

Hur fungerar en lashlift?

Lashlift uppnås genom en keratinbehandling och är en skonsam behandling som inte skadar dina fransar om det utförs på rätt sätt.
Först placeras silikon pads på stängda ögonlock. Därefter lyfts fransarna upp på silikon padsen för att applicera ett serum på dem. Serumet appliceras för att bryta ner protein i fransarna för att sedan kunna böja dem till önskad form med hjälp av keratinserumet som appliceras efteråt. Keratinserumet är sista steget och ser till att återställa och konditionera fransarna så att det blir den naturliga böjen på fransarna.
Kontakt

Mina behandlingar

Naturliga naglar

Naglar

Är du trött på att ditt nagellack bara håller i ett par dagar? Testa då shellac som är ett lack som härdas med LED-ljus. Lacket ger ett hållbart resultat i ca 3 veckor och är perfekt för dig som önskar en lackning som inte repas eller faller av efter några dagar. Hos Beauty By Lena kan du även välja byggda naglar med gelé där färg ingår i behandlingen.

browlift

Bryn

Brynen har en stor inverkan på hur ditt ansikte formas och därför är det bra att hitta en form som passar just din ansiktsform. Bra bryn kan lyfta upp och ge ansiktet mer längd och definition. Välj mellan olika brynbehandlingar – brow henna, browlift eller brynplock och färg. Tillsammans hittar vi den form som passar ditt ansikte.

lashlift

Fransar

Färga dina fransar eller boka lashlift för att få fräscha fransar utan smink! Lashlift är ett annat ord för permanent fransböjning och är en skonsam behandling som gör att du slipper böja fransarna och applicera mascara. Dina fransar kommer att vara naturligt böjda och fylliga med en hållbarhet på ca 6-8 veckor beroende på dina fransars växtcykel.

vaxning av överläpp

Vaxning

Hos Beauty By Lena erbjuds främst vaxning av ansiktet. Med ansiktsvaxning slipper du få stubb efter endast några dagar och du kan hålla dig len i upp till 4-6 veckor beroende på din hårväxt. Ju mer du vaxar ditt ansikte, ju mer tröttar du ut hårsäckarna vilket resulterar till att hårstråna växer ut långsammare.

bbglow behandling i Borås

BB Glow

BB Glow bygger på en koreansk metod för att jämna ut din hudton. Behandlingen passar alla kön och har inga åldersbegränsningar. Detta passar även alla hudtyper och är en form av Microneedling där BB-serum slussas in med hjälp av Microneedling pen och sterila NANO-nålar. BB Glow är smärtfritt.

kvinna med ren hy

Lyx ansiktsbehandling

Piffa till vardagen med en lyxig ansiktsbehandling! I denna behandling ingår hudanalys, djuprengöring, peeling och ånga samt ansiktsprodukter och ansiktsmask efter hudens behov. Behandlingen avslutas sedan med dagkräm och är perfekt för dig som vill avlägsna pormaskar.

kvinna med sheetmask

Askungenbehandling

Askungenbehandling, som även kallas Icepeel, är en behandling för dig som vill piffa till dig inför ett event eller bara för att lyxa till det. Behandlingen kombinerar potenta styrkor av kemisk peeling och cryoterapi i en och samma behandling. Askungenbehandling levererar resultat redan efter första behandlingen.

Kemisk peeling behandling

Kemisk peeling

Kemisk peeling är ett samlingsnamn för många olika behandlingsformer. Behandlingen tar hjälp av olika aktiva ingredienser som avlägsnar döda hudceller för att nya hudceller ska bildas. Den kemiska peelingen hjälper till att förbättra och föryngra huden samtidigt som huden får en ökad lyster och fuktnivå.

microneedling behandling

Microneedling

Microneedling är en snabb och säker behandling som stimulerar huden till att regenerera och reparera sig själv. Nålarna triggar igång huden att skapa mer kollagen och elastin och har visat sig vara effektiv mot rynkor, fina linjer, ojämna hudtoner, acnebenägen hud, ärr, bristningar och mycket mer.

behandling skin scrubber ultrasonic borås

Skin Scrubber ultraljud

Boka in dig på en djuprengöring för huden som kallas Skin Scrubber ultraljud! Behandlingen är en peeling som tvingar upp smuts och döda hudceller upp till ytan med hjälp av ultraljud och är perfekt för dig som vill få en jämnare hudstruktur och en härlig lyster. Synligt resultat redan efter första behandlingen!

led-ljusterapi bra för alla hudtyper

LED-ljusterapi

Prova på LED-ljusterapi för att aktivera cellföryngringen och öka den naturliga fukten i huden! LED-ljusterapi är en läkande och lugnande behandling som passar alla hudtyper och alla åldrar. Behandlingen hjälper bland annat till att förbättra blodcirkulationen, bleka huden och pigmentfläckar samt minska porerna.

Kvina med volymfransar

Fransförlängning
Singel- & volymfransar

Singelfransar är den klassiska och mest använda metoden genom tiderna när det kommer till fransförlängning. Metodens resultat kan jämföras med en mascaraeffekt. Volymfransar är den senaste tekniken inom fransförlängning och möjliggör ca 200-800 fransar per öga istället för naturliga mängden 60-100.

Konsultation

Du får 15 minuters kostnadsfri konsultation för att vi tillsammans ska hitta en behandling som passar dig och dina behov.

Har du frågor ?

Du är mer än välkommen att ringa eller mejla mig om du skulle ha några funderingar.

Lashlift Borås

Vad säger mina kunder?

Tre tjejer i pyjamas tar gruppbild

Lyxa till det hemma med Beauty By Lena!

Beauty By Lena erbjuder tjänsten HEMLYX! Denna tjänst är till för dig som vill vara hemma och lyxa till vardagen antingen själv eller tillsammans med dina vänner för en rolig tjejkväll. Behandlingar som jag kan utföra hemma hos er är:
Det tillkommer en avgift beroende på vart i Borås ni bor. Vid grupp på minst 4 personer slipper ni denna avgift.

Öppettider

Mån

10:00 – 19:00

Tis

10:00 – 19:00

Ons

10:00 – 19:00

Tor

10:00 – 19:00

Fre

10:00 – 19:00

Lör

11:00 – 16:00

Sön

Stängt
Elvis hund

Min blivande assistent!

Min assistent kommer att följa med mig till jobbet ibland. Hans plats är i ett av rummen. Han är snäll men precis som sin chef.
Han heter Elvis, en malteser på 7 år. Allergifri ras.
Är någon hundrädd eller inte vill att han ska vara med så meddelar ni bara mig. Med god tid löser jag det.
Men jag lovar att ni kommer älska denna snälla och charmiga kille!

Kontakt

Besök mig

Buss: Ta 3:an mot Kyllared och gå av vid Vävarbron. Salongen ligger 100 meter ifrån busshållplatsen.

Bil: Det finns gott om gratis parkeringar vid sidan av huset.