Naglar borås

Beauty By Lena

Beauty By Lena erbjuder ett stort urval av behandlingar. Få snygga naglar i Borås.

Vad behöver du hjälp med?

Nytt set singelfransar 180 min

180 min, 600 kr
Boka

Återbesök singel – 3v

140 min, 500 kr
Boka

Nytt set volymfransar

200 min 650 kr
Boka

Återbesök volym – 3v

200 min, 550 kr
Boka

Borttagning av fransar

70 min, 250 kr
Boka

 

Lashlift inkl. Färg & keratin

70 min, 550 kr

Boka

Fransfärgning

20 min, 180 kr

Boka

Frans- & brynfärgning + formning av bryn

55 min, 550 kr

Boka

Browlift inkl. färg & keratin

80 min, 580 kr

Boka

Elleebana Brow Henna

115 min, 595 kr

Boka

Formning av bryn + färg

50 min, 370 kr

Boka

Kombo Browlift & Lashlift inkl. färg & keratin

120 min, 1100 kr

Boka

Lashlift och färgning av bryn (Elleebana Brow Henna)

120 min, 995 kr

Boka

Bryn-förlängning

160 min, 800kr

Boka

Färgning av bryn

35 min, 220 kr

Boka

BB Glow + konsultation

75 min, 1300 kr

BB Glow 2 behandlingar + konsultation

75 min, 2600 kr

BB Glow 3 behandlingar + konsultation

75 min, 3500 kr

Microneedling Ansikte, Hals och dekolletage + konsulation

80 min, 2500 kr

Microneedling Hals + kosultation

75 min, 1500 kr

Microneedling Hela ansiktet + vitaminer och konsultation

75 min, 1800 kr
 

AHA peeling 23% och 30%

55 min, 780 kr
Boka
 
 

Askungenbehandling (Icepeel)

45 min, 490 kr
Boka

Ultrasonic Skin Scrubber

70 min, 800 kr
Boka

Ansiktsbehandling (Lyx)

60 min, 600 kr
Boka

Guld Royal 23K

75 min, 900 kr
Boka

Vitamincocktail ansiktsbehandling

75 min, 900kr
Boka
 

LED-ljusterapi

55 min, 600 kr
Boka
 
 

Vaxning – hela ansiktet

55 min, 390 kr
Boka
 

Vaxning – ögonbryn

45 min, 250 kr
Boka
 

Vaxning – ögonbryn & färg

50 min, 400 kr
Boka
 

Vaxning – Haka och överläpp

40 min, 195 kr
Boka
 

Vaxning – Näsborrar

20 min, 150 kr
Boka
 
 

Manikyr med gellack

65 min, 500kr
Boka

Lyxmanikyr (spamanikyr) med gellack

75 min, 600 kr
Boka
 

Gellack / Shellack nytt set

60 min, 450 kr
Boka

Återbesök Shellack / Gellack

75 min, 470 kr
Boka

Lagning av nagel

45 min, 80 kr
Boka

Borttagning av gelé naglar

40 min, 250 kr
Boka

Naglar – Nytt set

170 min, 450 kr
Boka

Naglar – Nytt set Ombre

180 min, 450 kr
Boka

Naglar – Återbesök

170 min, 450 kr
Boka

Konsultation

15 min, KOSTNADSFRITT

Fixa snygga naglar i Borås

Är du ute efter snygga och välgjorda naglar i Borås? Händer är det vi utsätter för mest – när vi jobbar, sköter hushållssysslor, bär tunga vikter och skriver är några få exempel på vad vi använder händerna till på en vardaglig basis. Mellan alla sysslor är det viktigt att ta hand om dina händer. Förutom att smörja händerna med handkräm kan du skydda och stärka naglarna med manikyr och nagellack. Boka därför in en manikyr för att djuprengöra dina naglar och få de att se bra ut!

Hos Beauty By Lena kan du boka olika varianter av naglar och manikyrbehandlingar. Du kan välja mellan att få ett mer djupgående rengöring av naglarna till att skydda naglarna med gellack/shellac.

Naglar som håller länge

Vilken typ av naglar passar mig? Gellack är perfekt för dig som inte vill ha lösnaglar men ändå vill ha nagellack som håller länge. Gellack är en blandning mellan gelé och nagellack och har en hållbarhet på upp till tre veckor. Lacket härdas i UV-lampa alternativt LED-lampa och blir som ett extra skydd för naglarna. Önskar du en lackning som inte repas eller faller av efter några dagar så är detta definitivt något för dig.

Kontakt

Mina behandlingar

Naturliga naglar

Naglar

Är du trött på att ditt nagellack bara håller i ett par dagar? Testa då shellac som är ett lack som härdas med LED-ljus. Lacket ger ett hållbart resultat i ca 3 veckor och är perfekt för dig som önskar en lackning som inte repas eller faller av efter några dagar. Hos Beauty By Lena kan du även välja byggda naglar med gelé där färg ingår i behandlingen.

browlift

Bryn

Brynen har en stor inverkan på hur ditt ansikte formas och därför är det bra att hitta en form som passar just din ansiktsform. Bra bryn kan lyfta upp och ge ansiktet mer längd och definition. Välj mellan olika brynbehandlingar – brow henna, browlift eller brynplock och färg. Tillsammans hittar vi den form som passar ditt ansikte.

lashlift

Fransar

Färga dina fransar eller boka lashlift för att få fräscha fransar utan smink! Lashlift är ett annat ord för permanent fransböjning och är en skonsam behandling som gör att du slipper böja fransarna och applicera mascara. Dina fransar kommer att vara naturligt böjda och fylliga med en hållbarhet på ca 6-8 veckor beroende på dina fransars växtcykel.

vaxning av överläpp

Vaxning

Hos Beauty By Lena erbjuds främst vaxning av ansiktet. Med ansiktsvaxning slipper du få stubb efter endast några dagar och du kan hålla dig len i upp till 4-6 veckor beroende på din hårväxt. Ju mer du vaxar ditt ansikte, ju mer tröttar du ut hårsäckarna vilket resulterar till att hårstråna växer ut långsammare.

bbglow behandling i Borås

BB Glow

BB Glow bygger på en koreansk metod för att jämna ut din hudton. Behandlingen passar alla kön och har inga åldersbegränsningar. Detta passar även alla hudtyper och är en form av Microneedling där BB-serum slussas in med hjälp av Microneedling pen och sterila NANO-nålar. BB Glow är smärtfritt.

kvinna med ren hy

Lyx ansiktsbehandling

Piffa till vardagen med en lyxig ansiktsbehandling! I denna behandling ingår hudanalys, djuprengöring, peeling och ånga samt ansiktsprodukter och ansiktsmask efter hudens behov. Behandlingen avslutas sedan med dagkräm och är perfekt för dig som vill avlägsna pormaskar.

kvinna med sheetmask

Askungenbehandling

Askungenbehandling, som även kallas Icepeel, är en behandling för dig som vill piffa till dig inför ett event eller bara för att lyxa till det. Behandlingen kombinerar potenta styrkor av kemisk peeling och cryoterapi i en och samma behandling. Askungenbehandling levererar resultat redan efter första behandlingen.

Kemisk peeling behandling

Kemisk peeling

Kemisk peeling är ett samlingsnamn för många olika behandlingsformer. Behandlingen tar hjälp av olika aktiva ingredienser som avlägsnar döda hudceller för att nya hudceller ska bildas. Den kemiska peelingen hjälper till att förbättra och föryngra huden samtidigt som huden får en ökad lyster och fuktnivå.

microneedling behandling

Microneedling

Microneedling är en snabb och säker behandling som stimulerar huden till att regenerera och reparera sig själv. Nålarna triggar igång huden att skapa mer kollagen och elastin och har visat sig vara effektiv mot rynkor, fina linjer, ojämna hudtoner, acnebenägen hud, ärr, bristningar och mycket mer.

behandling skin scrubber ultrasonic borås

Skin Scrubber ultraljud

Boka in dig på en djuprengöring för huden som kallas Skin Scrubber ultraljud! Behandlingen är en peeling som tvingar upp smuts och döda hudceller upp till ytan med hjälp av ultraljud och är perfekt för dig som vill få en jämnare hudstruktur och en härlig lyster. Synligt resultat redan efter första behandlingen!

led-ljusterapi bra för alla hudtyper

LED-ljusterapi

Prova på LED-ljusterapi för att aktivera cellföryngringen och öka den naturliga fukten i huden! LED-ljusterapi är en läkande och lugnande behandling som passar alla hudtyper och alla åldrar. Behandlingen hjälper bland annat till att förbättra blodcirkulationen, bleka huden och pigmentfläckar samt minska porerna.

Kvina med volymfransar

Fransförlängning
Singel- & volymfransar

Singelfransar är den klassiska och mest använda metoden genom tiderna när det kommer till fransförlängning. Metodens resultat kan jämföras med en mascaraeffekt. Volymfransar är den senaste tekniken inom fransförlängning och möjliggör ca 200-800 fransar per öga istället för naturliga mängden 60-100.

Konsultation

Du får 15 minuters kostnadsfri konsultation för att vi tillsammans ska hitta en behandling som passar dig och dina behov.

färgning

Färgning av bryn

Ge ditt ansikte ett lyft med färgning av bryn hos Beauty By Lena. Med denna behandling får du vackra och fylliga bryn. Färgen är hållbar och sitter i ca 6-8 veckor. Formning av bryn ingår ej, men kan bokas till. Det ingår däremot lätt plockning i behandligen.

bryn-förlängning kvinna

Bryn-förlägning

Den här behandlingen passar er som har tunna bryn eller har tappat en del av brynen. Behandlingen passar inte alla så boka en tid för konsultation eller skicka en närbild på brynen via mejl eller DM innan du bokar behandlingen.

rödhårig

Guld Royal 23K

Nu kan du även boka en Guld Royal 23K! Detta är en lyxig behandling när ditt ansikte är i fokus.

gold

Vitamincocktail ansiktsbehandling

Välkommen in för en Vitamincocktail ansiktsbehandling. Här får din hy den kärlek den förtjänar, full av vitaminer.

Har du frågor ?

Du är mer än välkommen att ringa eller mejla mig om du skulle ha några funderingar kring naglar, behandlingar eller något helt annat.

Naglar Borås

Vad säger mina kunder?

Tre tjejer i pyjamas tar gruppbild

Lyxa till det hemma med Beauty By Lena!

Beauty By Lena erbjuder tjänsten HEMLYX! Denna tjänst är till för dig som vill vara hemma och lyxa till vardagen antingen själv eller tillsammans med dina vänner för en rolig tjejkväll. Behandlingar som jag kan utföra hemma hos er är:
Det tillkommer en avgift beroende på vart i Borås ni bor. Vid grupp på minst 4 personer slipper ni denna avgift.

Öppettider

Mån

10:00 – 19:00

Tis

10:00 – 19:00

Ons

10:00 – 19:00

Tor

10:00 – 19:00

Fre

10:00 – 19:00

Lör

11:00 – 16:00

Sön

Stängt
Elvis hund

Min blivande assistent!

Min assistent kommer att följa med mig till jobbet ibland. Hans plats är i ett av rummen. Han är snäll men precis som sin chef.
Han heter Elvis, en malteser på 7 år. Allergifri ras.
Är någon hundrädd eller inte vill att han ska vara med så meddelar ni bara mig. Med god tid löser jag det.
Men jag lovar att ni kommer älska denna snälla och charmiga kille!

Kontakt

Besök mig